Primarul Dominic Fritz anunţă că Şcoala Generală 25 va avea o nouă sală de sport

Foto: Petru Cojocaru

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă demarea unui prim proiect de construire a unei săli de sport școlare în oraş.

 

Primarul Dominic Fritz anunţă că, zilele trecute, a fost semnat contractul cu asocierea Extra Prompt SRL – Constructim pentru construcția sălii de sport la Școala Generală nr. 25, de pe strada Cosminului. Durata contractului este de 12 luni.

Valoarea contractului este de 7,6 milioane de lei cu TVA inclus, majoritatea finanţării fiind acoperită din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și bugetul național. Primăria Timișoara contribuie cu doar 2 la sută din costuri.

Viitoarea sală de sport va avea 1500 mp, vestiare și grupuri sanitare, teren de sport în exterior, pistă de alergare și teren de joacă pentru copiii din clasele primare, de ea urmând să beneficieze 1000 de elevi.

 „Noua sală este parte a investițiilor pe care le vom face, în acest an, în școlile din Timișoara, în propunerea de buget pe acest an având alocate 95 de milioane de lei pentru investițiile în școlile, grădinițele și creșele din oraș”, spune Dominic Fritz.

 

Print Friendly, PDF & Email