Primăria Timișoara reia lucrările la rețeaua de apă-canal din zona Plopi Sud

Foto: PMT

Primăria Timișoara anunţă că face demersuri pentru finalizarea proiectului privind extinderea rețelei de apă şi canalizare în zona Plopi Sud, un obiectiv demarat în 2008. Deși a fost realizat un procent de 90% din lucrările contractate, acestea au rămas neîncheiate, spun oficialii Municipalităţii.

 

Pentru restul lucrărilor a fost lansată licitația prin procedură simplificată pentru achiziționarea serviciilor de expertiză tehnică a construcției. Firma care va realiza aceste servicii va analiza și stabili starea tehnică și funcțională a rețelei. În urma analizei, expertul va propune soluții de remediere, modificare și îmbunătățire a rețelelor executate. Va urma apoi achiziționarea lucrărilor de execuție pentru a închide acest obiectiv”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, care a fost marți, 28 iunie, la ora 15, la licitație s-a prezentat o singură firmă. Urmează evaluarea ofertei.

Valoarea estimată a contractului este de 150.000 lei (fără TVA), întreaga documentație trebuind să fie realizată în 60 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email