Primăria Timişoara are „propria televiziune Facebook”

Nicolae Robu vorbind la conferinta presa (o) Foto Constantin DumaMunicipalitatea timişoreană are, în premieră naţională, propria „televiziune Facebook”, a anunţat, ieri seară, primarul liberal al Timişoarei.

 

„Nou! Nou! Nou! Nouă premieră naţională a Timişoarei! Începând de astăzi, 6 octombrie 2015, Primăria Timişoara are propria «televiziune», o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesaţi pagina tv-primariatm şi urmăriţi mesajul de început de nou drum al primarului. Apoi, urmăriţi prima «emisiune»: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcţiei de Comunicare a Primăriei. Dacă apreciaţi ideea, clickuiţi Like. Dacă nu o apreciaţi, postaţi textul «Dislike! Iar premiere?»”, a scris, ieri seară, pe pagina sade Facebook, edilul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu.

Luna trecută, în 4 septembrie, a fost transmisă live, pe pagina de Facebook a lui Nicolae Robu, o conferinţă de presă pe care acesta a susţinut-o la sediul PNL. Edilul, care este şi co-preşedinte al PNL Timiş, spunea atunci că aceasta este o premieră naţională, o metodă la care va recurge şi în viitor, inclusiv pentru audienţe.

Print Friendly, PDF & Email