Primăria Timişoara anunţă că sunt pregătire utilajele de deszăpezire

Primăria Timișoara anunţă că este pregătită pentru a face faţă valului de vremea rea şi poleiului, care se anunţă pentru zilele următoare, dând asigurări că este în permanentă legătură cu reprezentanții firmei Brantner, care deține contractul de salubrizare și deszăpezire în Timişoara.

 

Stocul de material antiderapant și degivrant a fost completat cu 226 de tone de sare, iar pentru perioada următoare nevoile sunt acoperite, tarnsmit oficialii Primăriei Timişoara.

De asemenea, aceştia dau asigurări că firma are pe stoc clorură de calciu în vederea preparării soluției de clorură, stația de dozare este pornită și testată ca să poată fi pregătite cantitățile necesare, în funcție de consum: „Strategia de intervenție curentă implică împrăștierea de material antiderapant și degivrant pe arterele principale și la intrările și ieșirile din oraș, concomitent în nord și sud. De asemenea, pe pasaje și poduri, se acționează cu clorură de calciu.”

Azi în oraş acţionează, pentru prevenție, patru utilaje mari pe arterele principale de acces în municipiu, iar trei utilaje medii împrăștie material antiderapant și degivrant pe poduri, pasaje, splaiuri și artere principale din oraș.

 

Print Friendly, PDF & Email