Primăria Timișoara acordă Spitalului Județean teren pentru construcția unui spital modular ATI

Sursă foto: Facebook / Raul Pătraşcu

Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara vin în sprijinul Spitalului Județean, prin acordarea cu titlu gratuit a unui teren de 4500 de metri pătrați, unde urmează să fie ridicat, din fonduri nerambursabile, un spital modular ATI.

 

Consilierii locali au aprobat, marți, 11 mai, cu unanimitate de voturi, un proiect de hotărâre care prevede acordarea în administrare cu titlu gratuit, pe o perioadă de cinci ani, a unui teren de 4500 mp, în valoare de 3,8 milioane de lei, către Spitalul Județean de Urgenţă din Timișoara. Pe acest teren, care se află în vecinătatea Casei Austria, Spitalul Județean din Timișoara dorește să construiască din fonduri nerambursabile un spital modular ATI, cu 22 de paturi, a cărui valoare se ridică la trei milioane de euro.

„În această perioadă în care întreaga comunitate timișoreană este greu încercată de criza sanitară cauzată de covid-19, Primăria Timișoara a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a veni în sprijinul autorităților sanitare. De la proiectul Oxigen, la acest teren, vom pune umărul pentru ca timișorenii și timișenii să beneficieze de cele mai bune tratamente posibile, până când vom învinge această pandemie”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Print Friendly, PDF & Email