Primăria Timişoara a repartizat USR Timiş, ca sediu de partid, un spaţiu dezafectat

USR Timiș anunţă că Primăria Timişoara i-a alocat un spaţiu insalubru care nu este doar neadecvat, ci de-a dreptul nefuncțional. Şi numeşte această stare de fapt un abuz al Municipalităţii.

 

Primăria Timişoara a alocat USR Timiş, în baza Legii 334/2006, un spaţiu insalubru, neîncălzit, cu accesul blocat și, în plus, cu probleme litigioase. „Nu este doar neadecvat, ci de-a dreptul nefuncțional”, acuză reprezentanţii acestui partid, într-un comunicat trimis redacţiei.

Având în vedere starea spațiului oferit de Primărie și faptul că acceptarea sa le-ar crea mai multe probleme decât ar rezolva, USR Timiş numeşte această stare de fapt ca un abuz al Primăriei.

"Cum putem împăca afirmațiile repetate ale primarului PNL, domnul Nicolae Robu, cum că respectă electoratul tuturor partidelor, în condițiile în care echipei USR, căreia 18% din cetățenii Timișoarei i-au acordat votul de încredere la alegerile parlamentare din Decembrie, nu-i acordă oportunitatea de a-și desfășura activitatea într-un sediu măcar funcțional dacă nu și decent?”, se întreabă public USR Timiş.

Reprezentanţii acestui partid anunţă că nu vor accepta „bătaia de joc a unui primar care nu face distincția dintre competiție și opresiune, ale cărui jocuri politice se află de multe ori la marginea democrației”, și nici nu vor lăsa ca eforturile lor, îndreptate către scopurile pentru care au fost mandataţi la alegeri, să fie deturnate spre restaurări imobiliare.

Acceptăm în schimb, motivați încă o dată de ilustrarea modului în care partidele tradiționale înțeleg să abordeze competiția politică, provocarea ca noi, USR, să facem lucrurile altfel”, se mai arată în comunicatul USR Timiş.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis