Primăria Timișoara a achiziționat servicii hoteliere pentru personalul medical

Municipalitatea a încheiat contracte pentru servicii hoteliere în regim de carantină și a achiziționat servicii de cazare şi pentru cadrele medicale din spitalele aflate în prima linie anti-Covid, anunță primarul Timişoarei, Nicolae Robu, potrivit Radio Timișoara.

 

Am parcurs procedura de achiziţii publice şi s-au semnat 11 contracte cu unităţi hoteliere. În total, avem 695 de locuri din care 635 sunt în unităţi de carantinare hoteliere, iar restul în unităţi din complexul de carantinare de la Pădurea Verde, amenajat de Primărie în containere. S-a finalizat şi achiziţia serviciilor hoteliere pentru personalul medical, fiind semnate şase contracte cu unităţi hoteliere. În total există 234 de locuri de cazare pentru personalul medical”, declară primarul Nicolae Robu.

Contractele vizează cazarea persoanelor în perioada de carantină, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2020, iar încetarea lor se face în momentul ridicării stării de carantină.

Serviciile cuprind cazare, trei mese pe zi servite cu tacâmuri de unică folosinţă, două pijamale şi două perechi de papuci de unică folosinţă, 2-4 litri de apă zilnic, cu utilizarea paharelor de unică folosinţă.

Print Friendly, PDF & Email