Primăria solicită constructorului remedierea deficiențelor de pe Bulevardul Cetății

Sursă foto: PMT

PORR Construct a efectuat, în prezența echipelor Primăriei Timișoara și Societății de Transport Public, primele probe de circulație pentru noua infrastructură de tramvai de pe bulevardul Cetății, lucrare care se află încă în perioada de execuție.

 

Potrivit Municipalității, de la un capăt la altul al bulevardului, nu au fost identificate probleme privind liniile cale și liniile aeriene, însă au fost constatate deficiențe care privesc gabaritul tramvaielor și stâlpii de alimentare: „Concret, la virajul spre dreapta de pe Calea Torontalului pe bulevardul Cetății, tramvaiul pentru teste a atins unul dintre stâlpii mediani.”

Viceprimarul Ruben Lațcău transmite că, până săptămâna viitoare, constructorul va prezenta Primăria situația clară de pe șantier și soluția pentru toate problemele găsite. „Firma contractată are responsabilitatea de a testa infrastructura și de a remedia, pe propria cheltuială, deficiențele identificate pe parcursul lucrărilor”, atrage atenția viceprimarul Ruben Lațcău.

Primăria Municipiului Timișoara a solicitat încă din seara de 27 noiembrie, când a avut loc primul test, o analiză completă a situației.

Print Friendly, PDF & Email