Primăria Sânnicolau a împărţit mărţişoare plantabile

Sursă foto: Primăria Sânnicolau Mare

În locul tradiționalelor flori, Primăria Sânnicolau Mare le dăruiește doamnelor și domnișoarelor, la început de primăvară, un plic cu semințe de flori care pot fi cultivate în grădină sau în ghiveci.

 

Pentru a respecta distanțarea socială, micul cadou simbolic a fost distribuit în cutiile poștale și conține o felicitare, un mărțișor și un plic cu semințe de flori.

La Sânnicolau nu a trecut vreun an fără să marcăm începutul primăverii, în special printr-un gest de apreciere față de doamne și domnișoare. Ne-am adaptat la condițiile pandemice și suntem bucuroși că am găsit o soluție ecologică care încurajează familiile să își îndrepte atenția asupra unei activități atât de plăcute cum este sădirea și îngrijirea unei plante. Comunitatea noastră este adepta vorbei – fă rai din ce ai, suntem afectați că nu putem să ne reunim în jurul momentelor tradiționale pentru oraș dar ne adaptăm și mergem mai departe”, declară Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în pregătirea mărțișoarelor s-au implicat voluntari care au respectat toate normele de igienă și care așteaptă cu interes poze cu florile crescute din semințele dăruite de 1 și 8 martie.

 

Print Friendly, PDF & Email