Primăria Ghiroda alocă fonduri pentru Spitalul de Boli de Infecțioase din Timișoara

Comunitatea timişeană s-a implicat, în ultimele zile, în sprijinirea celui mai important spital din vestul țării în această perioadă de grea încercare, și anume Spitalul de Boli de Infecțioase din Timișoara. Primăria Ghiroda anunță că alocă și ea fonduri.

 

Primăria Ghiroda şi Consiliul Local anunță că s-au raliat demersului de a sprijini financiar Spitalul de Boli de Infecțioase „Dr. Victor Babeș” Timișoara, cu 30.000 de lei.

„Mã bucură răspunsul pe care comunitatea locală l-a dat în aceastã situație. Medicii au nevoie în continuare de sprijinul nostru, pentru achiziția de materiale de protecție și echipamente medicale. Toți cei care au sprijinit activitatea spitalului merită toată recunoştinta noastră. Încercăm şi noi să punem umărul cu tot ce putem pentru că este nevoie de implicare”, spune primarul comunei Ghiroda, Ionuț Stănuşoiu.

Şedința de Consiliu Local în care va fi supusă votului alocarea celor 30.000 de lei va avea loc în 27 martie, de la ora14, şi se va desfăşura în sistem online.

Print Friendly, PDF & Email