Primăria dă startul la depunerea de proiecte pentru Festivalul Artelor Timişorene

Din dorinţa de a încuraja artiştii locali, profesionişti sau amatori, şi, în general, publicul creativ şi pasionat de cele şapte arte, Primăria Municipiului Timişoara îi invită pe cei care doresc să participe la Festivalul Artelor Timişorene, să depună proiectele.

 

Având în vedere mobilizarea extraordinară din anul 2019 a muzicienilor, prin participarea lor la concursul de creaţie şi interpretare Bega Music Festival, dar şi a coregrafilor, prin prezenţa a nu mai puţin de 35 de trupe de dans, Municipalitatea timişoreană transmite că îşi doreşte şi în acest an proiecte deosebite, cu precădere din zona teatrală şi a artelor vizuale. Depunerea proiectelor se face până la data de 15 aprilie, la adresa de  e-mail: boe@primariatm.ro.

Propunerile de proiecte trebuie să conţină: domeniul pentru care solicitantul aplică, titlul proiectului propus, locaţia avută în vedere, durata sau perioada de realizare, o scurtă descriere a acţiunii, prezentarea artiştilor participanţi, bugetul solicitat, detaliat, necesarul tehnic, numele solicitantului sau denumirea organizaţiei (dacă este cazul) şi o scurtă prezentare. De asemenea, Primăria solicită o declaraţie din care să rezulte faptul că prin realizarea proiectului propus :

  1. Nu se încalcă legea dreptului de autor şi nu contravine legii ori bunelor moravuri, având în vedere expunerea ori comunicarea publică a acestuia.
  2. Răspunde pentru siguranţa construcţiilor generate de proiectul propus, pe întreaga durata a festivalului şi de luarea măsurilor PSI şi de protecţia muncii
  3. Are acordul părinţilor pentru fotografierea şi înregistrarea pe suport video a artiştilor minori incluşi în proiect.

Festivalul Artelor Timişorene, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, se va desfăşura în perioada 1 – 7 iunie, în mai multe locaţii din  oraş: Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii, Piaţa Unirii şi Piaţa Sfântul Gheorghe. Festivalul vizează lucrări de pictură, grafică, sculptură, ceramică, arte textile, design, fotografie, arhitectură, film, teatru, muzică, dans etc.

Detalii se pot obţine la numărul de telefon 0256-408.419, de la Codruţa Măgurean, coordonatorul proiectului din partea Municiaplităţii.

 

Print Friendly, PDF & Email