Primăria a scos în teren opt utilaje de deszăpezire

Utilaje deszapezirePrimăria Timişoara anunţă că, încă de azi-noapte, este în plină desfăşurare activitatea de curăţare a zăpezii din oraş.

Potrivit Dianei Giurgiev, de la Direcţia Comunicare a Primăriei Timişoara,  prioritare în acţiunile de curăţare şi îndepărtare a zăpezii sunt principalele artere de circulaţie, podurile ce traversează canalul Bega, principalele intersecţii şi treceri pietonale, traseele mijloacelor de transport în comun şi alte locuri publice, cum sunt Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, Piaţa Traian.

În plus, spune aceasta, având în vedere faptul că operatorii care efectuează activitatea de deszăpezire în Timişoara au încheiate convenţii cu Administraţia Naţională de Meteorologie, acţionează preventiv pentru preîntâmpinarea depunerii stratului de zăpadă şi a formării poleiului. Astfel, în partea de nord a oraşului, S.C. Retim Ecologic Service S.A. a intervenit încă din nopatea trecută. S-a intervenit cu trei utilaje pentru împrăştierea a opt tone de material antiderapant. În partea de sud a Timişoarei, a acţionat S.C. Drumuri Municipale S.A. cu două utilaje pentru împrăştierea a 1,5 tone de material antiderapant.

Print Friendly, PDF & Email