Prima primăvară în Parcul Iulius Town Timișoara

Iulius Gardens se pregătește pentru întâlnirea cu publicul și reînvie într-un peisaj care emană optimism. Parcul poate fi admirat virtual, de acasă.

 

Parcul Iulius Gardens a fost intens așteptat de timișoreni, iar de la inaugurarea Iulius Town, în august 2019, a fost mereu animat și efervesent, fiind o atracție pentru relaxare și joacă în aer liber. Acum, este mai liniștit ca oricând. Însă, natura nu a pus pauză și continuă să își etaleze frumusețea, conturând o priveliște care încarcă cu energie și optimism.

„Până când ne vom revedea, peisajul din Iulius Gardens reprezintă un mesaj de încurajare că totul va fi bine! Iar atunci când ne vom întâlni, vom fi mai surprinși de frumusețea lui și vom aprecia fiecare clipă petrecută cu cei dragi în acest tablou natural”, transmit reprezentanții Iulius Town.

Spectacolul primăverii poate fi admirat online, pe pagina Iulius Town, dar și de cei care ajung la magazinele dechise în această perioadă în Iulius Town, cum sunt hypermarketul Auchan și locațiile cu produse alimentare, veterinare și de strictă necesitate.

 

Print Friendly, PDF & Email