Prima cursă charter cu turiști, de pe Aeroportul Timişoara, pleacă în 1 iulie

Turiștii care doresc să își petreacă vacanța estivală la malul mării, pot zbura, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, spre o destinație de vacanță, începând din 1 iulie.

 

De la 1 iulie, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara există câte o cursă  săptămânală spre Rhodos (miercurea, în perioada 1 iulie-30 septembrie), Skiathos (sâmbăta, în perioada 4 iulie-3 octombrie), Creta (lunea, în perioada 6 iulie-28 septembrie), urmând ca din 16 iulie să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească, anunţă reprezentanţii Aeroportului Timişoara.

De la finalul lunii iulie, sunt programate câte trei zboruri pe săptămână spre Antalya.

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scurt, cu zborurile operate de Tarom, din 16 iulie până în 30 august, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

„Turiștii care au avut programată o vacanță în prima jumătate a sezonului estival și pe care din păcate nu au avut ocazia să și-o petreacă,  pot alege, în funcție de situația epidemilogică, fie una dintre destinațiile disponibile în cea de-a doua jumătate a verii, spre Grecia sau Marea Neagră, fie o vacanță pe plajele însorite din Egipt sau Tunisia, spre care sunt planificate zboruri în toamna acestui an”, spune directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Print Friendly, PDF & Email