Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrări este societatea Coral Impex SRL.

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 13-31 martie, vor fi desfășurate activităţi de deratizare  pe domeniul public.

 

Pentru ca tratamentele de deratizare să aibă o eficienţă ridicată, Municipalitatea face apel la cetăţeni să sprijine această acțiune și să adopte măsuri urgente în privința curăţeniei în propriile gospodării pentru combaterea rozătoarelor: “Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public.”

HCL 371/2007 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Municipiului Timişoara prevede sancțiuni pentru situaţia în care nu sunt efectuate lucrări de deratizare şi dezinsecţie imediat ce se constată apariţia de rozătoare sau insecte și nu sunt luate măsuri de combatere a dăunătorilor din spaţiile proprii. Amenda este cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi între1.000 şi 2.500 de lei pentru persoanele juridice

Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrări este societatea Coral Impex SRL. Personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat și autorizat în conformitate cu  legislația în vigoare, fiind dotat cu echipament de protecție corespunzător.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acțiunii de deratizare va fi extinsă, anunţă Primăria.

Print Friendly, PDF & Email