Președintele USR Timiș, în competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Foto: USR Timiş

USR Timiş a anunţat calendarul competiției interne pentru desemnarea candidatului la Consiliul Judeţean Timiș și a listei de candidați pentru funcția de consilieri județeni. Preşedintele filialei judeţene Timiş a USR, Cristian Moş, declară că se va înscrie în această competiţie.

 

În 2 decembrie se vor depune candidaturile și va fi constituită comisia electorală. Din 3 până în 15 decembrie va fi perioadă de campanie electorală, în 15 decembrie urnd să fie organizată conferința județeană pentru desemnarea candidatului USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș și a listei de candidați la funcția de consilieri județeni pentru alegerile locale din 2020.

Preşedintele filialei judeţene Timiş a USR, Cristian Moş, a anunţat azi că se va înscrie în această competiţie.

„Noi, USR Timiș, continuăm ceea ce am început acum trei ani de zile: profesionalizarea României. Căutam și promovăm oameni valoroși, care să nu fi adus țara în starea în care e. Vrem să vă prezentăm oameni cu adevărat competenți și integri, în locul dinozaurilor politici actuali, în marea lor majoritate oameni fără viziune sau măcar un interes real pentru dezvoltarea țării și a județului”, declară Cristian Moș.

Acesta reaminteşte că, de trei ani, USR monitorizează activitatea administrațiilor din județ. „Situația este exact atât tristă pe cât vă puteți imagina. Dar arma noastră este și va rămâne transparența. Vom continua să atragem atenția presei și a publicului asupra tuturor neregulilor pe care le vom descoperi în aceste administrații. Vom vorbi detaliat și despre soluțiile noastre”, mai spune Cristian Moş.

Acesta se declară convins că Timișul are toate condițiile necesare pentru a deveni cel mai dezvoltat județ din România: „Avem oamenii necesari pentru asta, și avem și poziția geografică cea mai avantajoasă din țară. Singurul motiv pentru care ne mișcăm atât de lent este clasa veche de politicieni, interesați doar să-și păstreze scaunele confortabile.”

Liderul USR Timiş declară că nu vor avea candidați oameni veniţi din alte partide sau care au deținut până acum funcții înalte în administrație, președinți orivicepreședinți de consilii, primari sau viceprimari, cu trimitere la Marian Constantin Vasile, fost vicepreşedinte al CJ Timiş, recent demisionat din PNL şi înscris în Plus: „Vrem o schimbare adevărată în Timiș, nu aceiași bucătari care ne tot servesc aceeași ciorbă reîncălzită. România vrea schimbare, schimbare adevărată. Pentru asta luptăm.”

Print Friendly, PDF & Email