Președintele PSD Timiș a inițiat o rezoluție de susținere a premierului Viorica Dăncilă: „Suntem pregătiţi inclusiv să ieşim în stradă”

Vicepreşedintele PSD Mihai Fifor a declarat, sâmbătă, în cadrul Comitetului Executiv al PSD Timiş care a adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, că social-democraţii trebuie să ofere „o replică riguroasă şi susţinută” la ”tentativa de a destabiliza din nou guvernarea României şi (…) ţara”. Iar președintele PSD Timiș spune că social-democrații sunt pregătiţi inclusiv să protesteze, în stradă.

 

Tema principală de dezbatere la Comitetul Executiv al PSD Timiş, întrunit  azi, a fost generată de plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului României, Viorica Dăncilă. Motiv pentru care a fost adoptată în unanimitate o rezoluţie de susţinere a acesteia, initiate de președinele PSD Timiș, Călin Dobra.

„Cred că unanimitatea cu care a fost votată rezoluţia de susţinere spune totul despre faptul că şi organizaţiile PSD din regiunea vest nu pot da decât un singur mesaj, anume acela că nu putem asista pasivi la modul în care se încearcă discreditarea premierului României într-un moment ca acesta, iar PSD trebuie să dovedească solidaritate şi unitate şi să ofere o replică riguroasă şi susţinută la această tentativă de a destabiliza din nou guvernarea României şi de a destabiliza pe această cale, ţara”, a declarat, citat de Agerpres, vicepreședintele PSD, Mihai Fifor, prezent la Timișoara.

La rândul său, preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a spus că este nevoie de stabilitate, adăugând că România nu-şi mai permite schimbarea premierului şi a echipei guvernamentale. În opinia sa, aplicarea măsurilor din programul de guvernare demonstrează că se merge „pe drumul cel bun”.

Chiar dacă se încearcă prin toate mijloacele să se denatureze acest adevăr, în unanimitate s-a votat această rezoluţie de susţinere. S-a transmis un mesaj foarte clar conducerii naţionale, că suntem pregătiţi inclusiv să ieşim în stradă, dacă va trebui să susţinem, pentru că nu este normal şi corect ca PSD să piardă guvernarea, atâta timp cât am fost aleşi în 2016, de cetăţeni”, a mai spus Călin Dobra.

La Comitetul Executiv al PSD Timiş au participat președinții PSD Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, parlamentari și vicepreședinți regionali.

Print Friendly, PDF & Email