Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, ridicat de DNA

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a fost ridicat azi, de procurorii DNA, de la sediul PSD Arad şi dus la audieri, la Timişoara, anunţă Agerpres.

 

Întrebat de jurnalişti cu privire la situaţia sa, deputatul Dorel Căprar nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Procurorii anticorupţie au ridicat de la PSD Arad mai multe documente, anchetatorii părăsind sediul partidului după mai bine de trei ore de la începutul percheziţiei.

Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, consilierul judeţean de la Arad Cristian Ispravnic, a fost şi el ridicat, în această dimineaţă, de la sediul PSD Arad şi dus la sediul DNA Timişoara, pentru audieri.

Surse judiciare citate de Agerpres spun că ancheta are legătură cu presupuse acte de corupţie la punctul de lucru al DRDP Timişoara din Vama Nădlac II unde, în perioada 2016-2019, s-ar fi pretins diverse taxe şoferilor ale căror automarfare erau cântărite, iar greutatea nu ar fi fost corespunzătoare reglementărilor sau documentelor de transport. Mita dată de şoferi pentru ca angajaţii DRDP să treacă cu vederea greutatea reală a camioanelor ar fi fost de până la 100 de euro pe transport.

Potrivit presei locale, alţi doi parlamentari vizaţi de ancheta DNA sunt Florin Tripa, deputat PSD de Arad, şi Ioan Chisăliţă, senator PSD de Caraş-Severin.

Print Friendly, PDF & Email