Preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean, a demisionat din funcţie

Foto: Constantin Duma

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş, îşi anunţă demisia de la conducerea organizaţiei judeţene a partidului, în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

 

„Ieri (duminică, 4 octombrie – n.r.) în şedinţa CEN Bucuresti am luat decizia să îmi depun demisia din calitatea de președinte al PMP Timiș. Această decizie vine în urma analizei naționale a rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie 2020, unde PMP Timiș a obținut un număr de 9.450 de voturi la Consiliul Județean. În același timp am reușit să obținem patru Primării importante (Săcălaz, Giarmata, Bucovăţ şi Uivar) şi candidatul din Orțișoara care a intrat în faza următoare având un scor de egalitate, precum și un număr de 53 de consilieri locali”, anunţă Cornel Sămărtinean.

Acesta le mulţumeşte tuturor membrilor PMP Timiș „pentru munca din cele patru campanii, precum și pentru încrederea acordată”, iar timişenilor, „pentru voturile şi susținerea lor”.

La alegerile locale din 27 septembrie, PMP Timiş a obţinut 3,68% pentru Consiliul Judeţean Timiş, unde Cornel Sămărtinean a candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Timiş, şi 0,95% pentru Primăria Timişoara, unde candidat a fost desemnat Alexandru Mutruc.

 

Print Friendly, PDF & Email