Preşedintele Momentum Ungaria se întâlneşte, la Timişoara, cu o delegaţie a USR Timiş

O echipă a USR Timiș se întâlneşte cu o delegaţie a partidului Momentum din Ungaria, venită la Timişoara şi pentru o întalnire cu comunitatea maghiară din Banat.

 

Echipa USR Timiș se va întâlni, mâine, cu o delegaţie a partidului Momentum, din Ungaria, condusă de președintele acesteia, Andras Fekete-Gyor (foto). Delegaţia Momentum vine la Timişoara şi pentru o întalnire cu comunitatea maghiară din Banat, anunţă USR Timiş, într-un comunicat.

Datorită unor viziuni comune pe care USR și Momentum le împărtășesc, reprezentanți ai Uniunii Salvați România și ai formațiunii Momentum s-au întâlnit şi pe 10 iulie 2017, la Budapesta, pentru a discuta viziunile politice și planurile pentru viitor, dar și pentru a studia perspectiva de a colabora cu alte mișcări politice cu vederi similare.

 

Citeşte şi: Colaborare USR – Momentum Ungaria, pentru apărarea proiectului și idealurilor europene

 

Partid tânar, inovator și având vederi pro-europene, Momentum a pornit ca o mișcare de susținere a unei campanii de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum privind candidatura Budapestei pentru Jocurile Olimpice din 2024. Au reușit să strangă peste 200.000 de semnaturi, lucru care a convins autoritățile din Budapesta să renunțe la candidatura socotită doar un joc de imagine al prim-ministrului maghiar, Viktor Orban”, transmit reprezentanţii USR Timiş.

Print Friendly, PDF & Email