Preşedintele Klaus Iohannis se întâlnește, duminică, la Timişoara, cu peste 4.000 de liberali

Foto: Sebastian Tătaru

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Timişoara duminică, 13 octombrie, pentru a se întâlni cu liberalii din vestul ţării. La Adunarea Regională care va avea loc la Sala “Constantin Jude” (Sala Olimpia), cu începere de la ora 16, sunt aşteptaţi peste 4.000 de liberali din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

 

Klaus Iohannis se va afla la Timişoara pentru a doua oară în acest an, după lansarea ultimei sale cărţi, EU.RO – Un dialog deschis despre Europa, în luna mai.

Prezenţa la Timişoara vine într-un moment extrem de favorabil pentru viitorul României, după succesul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, moţiune depusă de Partidul Naţional Liberal.

Felicit PNL pentru iniţiativa acestei moţiuni de cenzură, pentru eforturile liderilor şi parlamentarilor liberali de a găsi susţinere şi sprijin pentru reuşita unui demers necesar României. Felicit şi celelalte partide de opoziţie care au pus umărul la debarcarea acestui guvern eşuat”, au fost primele declaraţii ale preşedintelui Iohannis.

Românii au cerut căderea Guvernului PSD. Românii au cerut oprirea distrugerii justiţiei şi stoparea amnistiei şi graţierii. Românii au cerut, prin vot, să nu se producă îndepărtarea ţării noastre de Uniunea Europeană. Am reuşit să îndeplinim toate aceste solicitări legitime şi să blocăm dezastrul PSD. Mă bucur că raţiunea a prevalat şi la nivelul Parlamentului s-a conturat o Opoziţie care, în pofida viziunii şi orientărilor politice diferite, s-a implicat şi a arătat că poate lucra împreună pentru a da jos acest Guvern dezastruos. Este un semn de maturitate politică, pentru că orice zi cu Guvernul Dăncilă ar fi însemnat, pentru România, încă o zi pierdută”, a susţinut Iohannis.

La Timişoara, Klaus Iohannis va transmite un puternic mesaj de mobilizare pentru bănăţeni şi pentru liberali. “Haideți să ne mobilizăm, și pentru prezidențiale, și pentru locale, și pentru parlamentare. Eu îmi doresc foarte mult ca toate aceste alegeri să le câștigăm împreună! Împreună pentru o Românie Normală! Pentru o Românie Normală, cu instituții care pun în centrul preocupării cetățeanul, nu invers. Pentru o justiție dreaptă, pentru o educație performantă, pentru un sistem de sănătate care pune pacientul în centru. Pentru autostrăzi, pentru spitale noi, pentru școli noi, pentru respectul pentru români, pentru o Românie Normală”.

Duminică, alături de preşedinte vor fi prezenţi la Timişoara şi liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Gheorghe Falcă și alţi lideri naţionali ai partidului.

Timişorenii vor avea şi ocazia de a face selfies cu Klaus Iohannis. Accesul în Sala Olimpia se face cu începere de la ora 15.

 

Articol susţinut de PNL.

Print Friendly, PDF & Email