Preşedintele Klaus Iohannis, la Timișoara

Preşedintele României, Klaus Iohannis, se va afla vineri, 17 mai, într-o vizită la Timişoara. Şeful statului va avea întâlniri cu autorităţi locale, va participa la aniversarea a două instituţii de învăţământ şi îşi va lansa cea mai recentă carte.

 

Prima vizită a şefului statului, Klaus Iohannis, este programată la ora 13.15, la Memorialul Revoluției.

De la ora 14 va participa la dezbaterea „Become your best! – printr-un învățământ superior de calitate”, organizată de Universitatea de Vest, care celebrează 75 de ani de la înfiinţare.

La ora 15.15 preşedintele Klaus Iohannis va vizita Sinagoga „Cetate”, iar de la ora 16 se va întâlni, la Muzeul de Artă, cu autoritățile locale din regiune.

La ora 17 va participa la festivitatea de aniversare a Colegiului Naţional „C.D. Loga”, iar de la ora 18 îşi va lansa volumul EU.RO – Un dialog deschis despre Europa, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica. Volumul, publicat la Editura Curtea Veche, este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfrunta în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenţei la proiectul comunitar.

Print Friendly, PDF & Email