PMP Timiş pregăteşte politici economice în sprijinul mediului de afaceri

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, se întâlneşte cu oamenii de afaceri timişeni

Cristian Diaconescu Foto Monitorul ClujPMP Timiş organizează, cu participarea președintelui Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, o dezbatere prin care își propune să discute problemele cu care se confruntă mediul de afaceri din Timiş și să identifice soluții care să vină în sprijinul acestuia.

 

Partidul Mișcarea Populară Timiș organizează mâine, 1 august, de la ora 11, la Park Place, b-dul Victor Babeș, dezbaterea cu tema “Politici economice în sprijinul mediului de afaceri din România”. În cadrul acestei dzbateri, PMP Timiş își propune să abordeze problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri și să identifice soluții care să vină în sprijinul acestuia. La eveniment, vor participa Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară, Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș, și reprezentanți ai mediului de afaceri din Timiș, anunţă, într-un comunicat PMP Timiş.

În postura de partid de dreapta pe scena politică, PMP afirmă că își asumă responsabilitatea abordării problemelor care generează dezvoltarea mediului de afaceri și, totodată, identificarea problemelor și a soluțiilor, într-un dialog permanent cu oamenii de afaceri. “Prosperitatea nu se poate construi pe deficite bugetare și datorie publică, rostogolită continuu, de la un an la altul, iar politicile monetare și fiscale nu pot compensa absența reformelor reale”, spun oficialii PMP. Subliniind că dezvoltarea economică sustenabilă este generată de stimularea și creșterea investițiilor și crearea locurilor de muncă.

“Credem în importanța scăderii taxelor, a simplificării fiscale și a reducerii birocrației. Între taxe mari, corupție și evaziune fiscală există o relație directă. Însa toate aceste măsuri trebuie adoptate odată cu un set de măsuri legislative sustenabile”, mai declară reprezentanţii PMP Timiş.

Adăugând că înfiinţarea şi dezvoltarea unei firme nu este o aventură, ci o adevărată provocare, ce presupune asumarea unor responsabilităţi. Pentru a-i ajuta pe întreprinzători să facă faţă acestei provocări, este necesar crearea unui cadru legislativ favorabil.

Print Friendly, PDF & Email