Preşedintele filialei Timiş a PMP, numit secretar executiv al PMP

Roxana-IliescuLa Congresul Partidului Mișcarea Populară, eveniment care a a vut loc în 8 februarie, la Palatul Parlamentului, a fost aleasă noua echipă de conducere a partidului, reunită sub moțiunea depusă de noul preşedinte ales Eugen Tomac, “România implicată – PMP, Partidul schimbării”.

Organizația Timiş a fost reprezentată în această echipă de preşedintele filialei, avocatul Roxana Iliescu, care va îndepini funcția de secretar executiv al PMP, anunţă, într-un comunicat de presă remis redacţiei, PMP Timiş.

Reprezentanţii acestu partid anunţă că președintele Traian Băsescu, prezent la lucrările congresului, și-a declarat deschis și fără echivoc atașamentul pentru acest proiect, afirmând că dorește să fie partenerul PMP, oferindu-și sprijinul în dezvoltarea și susținerea viitoarelor acțiuni politice ale partidului.

“Deşi s-a vorbit mult, «vine nu vine Băsescu la Congres», era imposibil să nu vin. Sunt singur că va creşte acest partid şi că va fi un etalon în clasa politică. Vă veţi întreba ce vrea preşedintele de la noi. Vreau să vă fiu partener!”, spun oficialii PMP Timiş că a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Print Friendly, PDF & Email