Preşedintele CJ Timiş şi-a numit consilieri personali doi specialiști în administrație publică

Sursă foto: Facebook Alin Nica

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, anunţă că a cooptat în echipa de consilieri personali doi specialiști în administrație publică.

 

Unul dintre noii consilieri ai preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, este Marian Constantin Vasile, fost vicepreședinte al CJ Timiș, care, de curând, și-a luat doctoratul cu tema Model de dezvoltare a orașelor și regiunilor inteligente în România. „Un tânăr cu inițiativă, capacitate de muncă și abilități de organizare, care poate aduce un plus pentru activitatea de la CJ Timiş”, transmite, pe pagian sa de Facebook, Alin Nica.

Celălalt consilier personal al lui preşedintelui CJ Timiş este Viorel Coifan, la rându-i fost președinte al CJ Timiș în două mandate. Despre acesta, Alin Nica spune că este un nume respectat în Timiș și nu numai, amintind de expertiza acestuia inclusiv în Parlamentul României, ca deputat, și la Institutul Național de Administrație, unde a fost director.

Din colaborarea cu cei doi colegi voi avea, cu siguranță, de câștigat și eu, atât la nivel personal, profesional, cât și comunitatea timișeană”, dă asigurări Alin Nica.

Print Friendly, PDF & Email