Premiile „Excelență în cercetare” la Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara a acordat, în cadrul tradiționalei serbări de Crăciun, premiile „Excelență în cercetare” tinerilor care au obținut rezultate remarcabile în anul universitar 2016 – 2017.

 

Patru tineri au fost astfel recompensați cu Trofeul cercetării, o plachetă semnată de rectorul Universității Politehnica Timișoara și un grant suport în valoare de 1.000 de euro pentru sprijinirea activității de cercetare, anunță oficialii UPT. Este vorba despre conf. univ. dr. Claudiu Tiberiu Albulescu, lector dr. Emanoil Linul, Emeline ANdreea Gabor și Daniel Călin Moș.

Conf. univ. dr. Claudiu Tiberiu Albulescu, în vârtsă de 37 de ani, de la Departamentul de Management al UPT, a elaborat, în anul universitar 2016-2017, 18 lucrări științifice publicate în circuitul ISI și a finalizat, anul acesta, în calitate de director, un contract de cercetare finanțat de Ministerul Cercetării și Inovării în valoare totală de 547.000 de lei.

Lect. dr. Emanoil Linul, în vârstă de 33 de ani, de la Departamentul de Mecanică și Rezistența Materialelor al UPT, a elaborat, în 2016-2017, 13 lucrări în circuitul ISI şi peste 86 de citări evidenţiate în WOS și conduce, în calitate de director, un contract de cercetare obținut în competiția internă  Proiecte de Cercetare Dezvoltare – Tineri Cercetători.

Emeline Andreea Gabor, doctorandă a UPT, în faza de elaborare a tezei de doctorat în domeniul ingineriei chimice, a publicat, în anii 2016-2017, opt lucrări în reviste indexate ISI, la cinci dintre acestea fiind prim autor sau autor correspondent.

Daniel Călin Moș, student la master în cadrul  Facultății de Mecanică a UPT, a publicat, în 2016-2017, cinci articole științifice, dintre care unul într-o revistă ISI, și a participat în trei granturi de cercetare.

Print Friendly, PDF & Email