Premii cool, oferite de Iulius Mall, la început de an şcolar (P)

mallBack to school? În septembrie, la Iulius Mall, vei fi „back to fun”. Anul acesta, în așteptarea sunetului de clopoțel, Iulius Mall Timişoara a pregătit pentru clienții săi premii cool.

Scutere electrice hoverboard, smartwatches, biciclete, ochelari de realitate virtuală și alte 1.800 de premii sunt oferite de Iulius Mall celor care își fac cumpărăturile în magazinele preferate.

Până pe 18 septembrie, în cadrul campaniei „Back to School Fun”, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall Timişoara îi vor ajuta pe clienţi să bifeze tot ce au pe lista pentru începerea cursurilor și le aduc șansa de a câștiga surprize care îi vor face vedetele școlii. La tombolă sunt invitaţi să participe toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei.

Zilnic, pentru primii 100 de clienți participanți, Iulius Mall oferă premii instant: ochelari Virtual Reality 3D Cardboard, băuturi răcoritoare, invitaţii să experimenteze lumea virtuală la insula The Hub din Iulius Mall şi vouchere la Policlinica „Regina Maria”, pentru a se asigura că vor începe noul an şcolar în formă maximă.

În fiecare duminică din perioada de desfășurare a campaniei, pe 4, 11 și 18 septembrie, vor fi selectați, în urma tragerilor la sorți, trei clienți pentru care drumul către școală va fi unul mai ușor și mai distractiv, întrucât vor câștiga câte un scuter electric hoverboard, cel mai cool gadget al momentului. Aceleași extrageri vor desemna trei câștigători care vor primi câte un smartwatch, iar trei biciclete vor merge la toţi atâţia clienţi care au participat la tombolă.

 

Print Friendly, PDF & Email