Premierul Viorica Dăncilă anunţă că va veni la Timişoara: „Timișul este extrem de important pentru Guvern”

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a avut, astăzi, o întrevedere cu premierul României, Viorica Dăncilă. Întâlnirea s-a desfăşurat la Palatul Victoria și a vizat teme legate de proiectele majore de investiții ale județului Timiș, transmit reprezentanţii CJ Timiş.

 

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, anunţă că i-a primului-ministru Viorica Dăncilă lansat invitația de veni la Timișoara, în contextul derulării proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

În cadrul discuției de astăzi, doamna prim-ministru și-a arătat disponibilitatea ca Guvernul să susțină acest proiect important pentru întreaga comunitate din județul Timiș. Discuțiile s-au axat și pe dezvoltarea infrastructurii rutiere și sportive, dar și pe necesitatea de a implementa cu succes Programul Național de Dezvoltare Locală”, mai spune președintele CJ Timiș.

Viorica Dăncilă a declarat că Timișul este extrem de important pentru Guvern și că l-a asigurat pe Călin Dobra de tot sprijinul ei și al echipei guvernamentale, în ceea ce privește investițiile necesare pentru comunitatea timișeană. Adăugând că decizia de a numi un secretar de stat din Timiș la Ministerul Culturii și Identității Naționale arată angajamentul ferm al Executivului pentru proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Viorica Dăncilă a anunţat şi că, în perioada următoare, va vizita Timișul, pentru a impulsiona unele proiecte mari de infrastructură rutieră, pentru a căror realizare este necesar sprijinul Guvernului.

 

 

Print Friendly, PDF & Email