Pregătiri pentru startul unei noi ediţii a Timotion

Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura au dat startul la înscrierea de proiecte dedicate comunității, pentru o nouă ediție a Timotion.

 

Apelul de înscriere proiecte se adresează organizațiilor non-guvernamentale și grupurilor de inițiativă care propun proiecte pentru rezolvarea unor probleme din comunitate, din domenii precum protecția animalelor, mediu, social, educație, sănătate, și care încurajează integrarea, colaborarea, spiritul civic, respectul față de mediu, diversitatea sau depășirea unor bariere sociale sau economice, tate, îns, ținând cont de contextul pandemiei de coronavirus.

La ediția din acest an, a şaptea, cu sprijinul participanților, al donatorilor și sponsorilor Timotion, vor fi finanțate 11 proiecte pentru comunitate, care se adresează strict beneficiarilor sau comunităților din Timiș. Aplicanții trebuie să țină cont de acest aspect atunci când aplică, să verifice Ghidul aplicantului pentru eligibilitatea proiectului lor la Timotion VII și să trimită propunerea de proiect până în data de 10 februarie, ora 23.59.

Formularul de aplicare, detalii complete despre eligibilitatea proiectelor și alte detalii se găsesc pe site-ul www.timotion.ro, iar organizatorii stau la dispoziția celor interesați de consultări pe proiecte la adresa timotion.fctm@gmail.com și la numărul de telefon 0799518728.

Timotion este cel mai mare eveniment de strângere de fonduri și mișcare din zona de vest a țării, care urmărește să inspire comunitatea locală să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității, dar totodată să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.

Print Friendly, PDF & Email