Prefectura Timiș anunță redeschiderea Maternității „Odobescu”

Potrivit Prefecturii Timiș, Maternitatea „Odobescu” din Timişoara, unde, la începutul săptămânii, au fost testate pozitiv Covid- 19 mai multe asistente medicale, urmează ca azi să-şi poată relua activitatea, după ce a trecut printr-un proces de dezinfecţie.

 

Decizia redeschiderii Maternității „Dr. Dumitru Popescu” (Spitalul „Odobescu” – n.r.), transmit reprezentanții Prefecturii Timiș, a fost luată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş, după efectuarea anchetei epidemiologice.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de prefectul Liliana Oneţ, întrunit în această după-amiază, a luat în discuţie situaţia de la Maternitatea «Dr. Dumitru Popescu», închisă marţi seara din cauza depistării unor cazuri de infectare cu Covid-19 la asistente din cadrul spitalului. A fost prezentată ancheta epidemiologică efectuată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş la maternitate şi la propunerea DSP s-a decis că unitatea medicală se va putea redeschide mâine (joi, 2 aprilie – n.r.), la ora 8”, se menționează în comunicatul Prefecturii Timiş.

Potrivit reprezentanților instituției, ieri după-amiază şi azi-noapte a fost rrealizată dezinfecţia întregului spital.

Print Friendly, PDF & Email