Prefectura cere ISU Timiş noi verificări în toate spitalele din județ

Sursă foto: ISU Timiş

Starea instalațiilor electrice din spitalele din Timiş a fost tema unei şedinţe convocate azi de subprefectul Mircea Băcală.

 

La ședința online au participat reprezentanți ai Primăriei Timișoara, ai Consiliului Județean Timiș, conducerile spitalelor din Timișoara și din județ, conducerea Direcției de Sănătate Publică Timiș, respectiv reprezentanți ai structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne.

Ședința a fost convocată, Transmite Prefectura, pentru a se verifica starea instalațiilor electrice din toate spitalele din Timiș, pentru a preveni situații catastrofale cum au fost în perioada precedentă la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti sau, cu puţin timp înainte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ. Reprezentanţii fiecărui spital au făcut o prezentare a stării instalațiilor electrice, inclusiv a necesităților de investiții.

La solicitarea subprefectului Mircea Băcală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență va face noi verificări în toate spitalele din județ, iar rezultatele vor fi prezentate Prefecturii.

Print Friendly, PDF & Email