Povestea unor foşti consumatori de droguri, spusă studenţilor Politehnicii Timişoara

Trei foşti consumatori de droguri, închişi în Penitenciarul Timişoara, s-au întâlnit cu studenţi ai Universităţii Politehnica Timişoara, pentru a le împărtăşi experienţa prin care au trecut. Evenimentul, o acâiune de prevenire a consumului de droguri, a fost organizat sub numele „Povestea mea! Ți-o spun ca să n-o repeți!”.

 

Tema centrală a reprezentat-o povestea de viață a trei tineri, foști consumatori de droguri aflați în prezent în Penitenciarul Timișoara, unde execută o pedeapsă privativă de libertate pentru infracțiuni la regimul drogurilor. Studenții Universității Politehnica Timișoara au primit şi informații despre legislația în domeniu și despre infracțiunile asociate consumului de droguri.

La eveniment, care a avut loc marţi, 22 noiembrie, în Sala Polivalentă din cadrul Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara, au participat peste 120 de tineri. Acesta a fost organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, Penitenciarul Timișoara și Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Timiș.

 

Print Friendly, PDF & Email