„Povestea acelor oameni…”, la prima întâlnire directă cu publicul Naţionalului timişorean

Foto: Teatrul Naţional Timişoara

Spectacolul Teatrului Naţional din Timişoara Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese este la prima sa întâlnire directă cu publicul, după aproape jumătate de an de la premiera online.

 

Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese, semnată de autorul și regizorul Radu Iacoban, va fi jucată azi, de la ora 19. Spectacolul a fost creat ca un racord declarat la actualitatea epidemiologică, fiind difuzat în transmisiune directă, fără public în sală. De astăzi, la Sala 2, Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese începe o viață nouă, alături de spectatorii săi, anunţă reprezentanţii Teatrului Naţional din Timişoara.

Spectacolul a fost realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii, produs de Teatrul Național Timișoara și finanțat de Primăria  Municipiului Timișoara.

Biletele pot fi achiziționate on-line pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenția de bilete „Mărășești”, de pe str. Mărășești nr. 2. Numărul de locuri este limitat în funcție de normele de distanțare.

Print Friendly, PDF & Email