Posturi noi scoase la concurs la Centrul de Proiecte Timișoara

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara anunţă scoaterea la concurs a șase posturi. Toate sunt pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă.

 

Posturile scoase la concurs sunt de expert programe și proiecte, inspector de specialitate coordonare programe de finanțare, expert design, expert management programare și administrare spații, inspector de specialitate responsabil locație şi referent tehnic.

Cei care vor să se alăture echipei sunt invitați să consulte descrierea, bibliografia și cerințele fiecărui post pe pagina web a Centrului de Proiecte, la secţiunea centruldeproiecte.ro/concursuri. Dacă sunt îndeplinite condițiile, dosarele pot fi depuse la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr. 1, SAD 7, et. 1 în intervalul orar 10-15, până în 11 martie, inclusiv.

Proba scrisă va avea loc în data de 18 martie, începând cu ora 10, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Proba interviului pentru posturile de inspector de specialitate responsabil locație, grad II și referent tehnic, grad I va avea loc în data de 22 martie, începând cu ora 13.30, la Cinema Timiș, în Piața Victoriei, nr. 7. Pentru celelalte patru posturi, proba interviului va avea loc în data de 22 martie, începând cu ora 9.30, la sediul Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email