Porsche Engineering deschide centru tehnologic în Iulius Town Timișoara (P)

Divizia de inginerie Porsche din România își extinde rețeaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, în 2022, a noului său birou în clădirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timișoara.

 

Porsche Engineering România s-a alăturat comunității de business care s-a consolidat în clădirile premium de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara. Recent, a fost semnat un parteneriat cu Porsche Engineering România.

Compania – care dezvoltă software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială – își va deschide, începând cu al doilea trimestru din 2022, un birou în UBC 0 din Iulius Town, astfel încât capacitatea de a furniza servicii de inginerie de talie mondială se va extinde. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze  echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea  din Cluj-Napoca”, declară Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering România.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat în componenta office a destinației mixte Iulius Town Timișoara, care include o varietate de facilități. Servicii medicale, o gamă largă de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse opțiuni pentru pauza de prânz și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul vieții angajaților.

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați pe tot globul, în Germania, Republica Cehă, România, Italia și China.

United Business Center Timișoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, Iulius Town. Cu trei clădiri de birouri premium, a căror suprafață totală este de 50.000 mp închiriabili, UBC Timișoara reprezintă o comunitate de business cu peste 30 de companii multinaționale și mai mult de 5.000 de angajați, formată în decurs de doar trei ani. United Business Center 0 este cea de-a patra clădire office din proiect și se află în construcție. Aceasta va fi inaugurată în al doilea trimestru din 2022 și va avea o suprafață de 30.000 mp, desfășurată pe 17 niveluri. Clădirea va avea funcțiuni mixte, de office, retail, săli de conferințe și hub medical, adaptate în funcție de dinamica pieței, și va găzdui companii IT&C și automotive.

Print Friendly, PDF & Email