Polițistul Marian Godină vine la Timișoara să lanseze “Flash-uri din sens opus”

Marian Godina Foto Digi TVMarian Godină, polițistul care a devenit cunoscut pe reţelele de socializare pentru relatările sale aparte din trafic, ajunge la Timișoara, pentru a-și lansa volumul de debut “Flash-uri din sens opus”.

 

Flash-uri din sens opus reprezintă volumul de debut al poliţistului Marian Godină care, astfel, trece de la uniformă la condei, devenind autor cu acte în regulă. Cartea, apărută la Editura Curtea Veche, cuprinde relatări despre întâmplări din tipul formării lui Marian Godină și experiențe din activitatea sa de polițist rutier.

Pe Marian Godina îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi, după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua, încalcă reguli de circulaţie fără remuşcări, beţivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte”, spun reprezentanții Editurii Curtea Veche.

Aceştia descriu Flash-uri din sens opus ca pe o carte „actuală și amuzantă care se citește cu sufletul la gură: momente din viaţa de zi cu zi în care deseori te regăsești, povestiri cu tâlc, personaje savuroase și memorabile întâlnite în trafic, limbaj autentic presărat cu (auto)ironie și umor cât cuprinde. Este cartea pe care nu te poți abține să nu o recomanzi unui prieten după ce o citești.”

Lansarea volumului de debut al lui Marian Godină are loc vineri, 18 martie, de la ora 18, la Librăria Cărturești din Iulius Mall. Alături de autor vor vorbi jurnalistele Brândușa Armanca și Melania Cincea.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis