Poliţia Timiş a deschis o anchetă privind agresarea lui Daniel Funeriu într-un club din Timişoara

Daniel-FuneriuPoliţia Timiş a declanşat o anchetă în urma unui incident petrecut într-un club din Timişoara, unde, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi fost agresat.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a anunţat azi că Poliţia s-a autosesizat în privinţa agresiunii, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. „Ne-am autosesizat după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Timişoara, a avut loc un incident între mai multe persoane. Acum se fac verificări. Urmează să verificăm şi să vizionăm imaginile de pe camerele de supraveghere”, declară, citată de Mediafax, Ancuţa Morariu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, incidentul a avut loc în clubul Heaven, din Timişoara, unde fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi fost agresat de un bărbat care s-a arătat deranjat de prezenţa acestuia şi l-a împins. Până în prezent, Daniel Funeriu nu a făcut nicio plângere la Poliţie în legătură cu acest incident, aspect confirmat şi de reprezentanta Poliţiei Timiş, având, însă, la dispoziţie 90 de zile ca termen legal.

Daniel Funeriu nu a făcut niciun comentariu pe acest subiect, până la ora transmiterii acestei ştiri.

Print Friendly, PDF & Email