Poliţia, în alertă pentru găsirea ucigaşului poliţistului din Timiş. Bărbatul e înarmat

Pentru găsirea bărbatului care, ieri, a împuşcat mortal un poliţist din Recaş, Poliţia foloseşte elicopterul MAI, o dronă performantă, dispozitive cu termoviziune și câini special antrenați sunt folsi. Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş.

 

Oamenii legii l-au căutat pe suspect până târziu în noapte pe ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, de 43 de ani, din Recaş, iar căutările au fost reluate în această dimineață. Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş.

Lepa Marcel Ionel este recidivist. Acesta a fost condamnat definitiv, în aprilie 2018, la patru ani şi opt luni de închisoare pentru tentativă de tâlhărie, după ce, în 30 septembrie 2014, l-a atacat cu un briceag pe un fermier din Belinţ care l-a surprins în timp ce încerca să fure motorină de pe o combină agricolă. În trecut, Lepa a fost condamnat pentru zeci de furturi.

Poliţia le solicită celor care îl observă să nu îl abordeze, ci să sesizeze de urgenţă Poliţia, pentru că individul este înarmat.

Print Friendly, PDF & Email