Poliţia în alertă. E căutat un bărbat suspectat de un omor şi patru agresiuni

Poliţiştii din Timiş şi Arad au instituit filtre pe drumurile din cele două judeţe, pentru a căuta un bărbat care a atacat cu cuţitul un cuplu, la Făget, bărbatul fiind înjunghiat mortal, după care a atacat alte patru persoane, anunţă Agerpres.

 

Atacurile au avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8, în parcul din Făget, unde au fost înjunghiaţi un bărbat şi soţia acestuia. La sosirea Poliţiei, aletată prin112, bărbatul era deja mort. Femeia a fost transportată la spital, în stare gravă.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş declară, citate de Agerpres, că suspectul, identificat între timp, a furat o bicicletă după atac şi a fugit într-o localitate vecină, Temereşti, de unde a furat un autoturism. El a atacat alte trei persoane din acest sat, iar pe o a patra a lovit-o cu maşina.

Poliţiştii au instituit filtre şi în Timiş, şi în Arad, pentru a încerca să-l prindă pe suspect. Suspectul se numeşte Boldea Ionel, are 32 de ani, este din localitatea Bichigi, fiind cunoscut sub porecla „Arega”.

Print Friendly, PDF & Email