Poliţia de Frontieră Timişoara caută candidaţi pentru şcolarizare în unităţile MAI şi MApN

Politisti de frontieraPoliţia de Frontieră Timişoara recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi ale Ministerului Apărării Naţionale.

 

Concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2015 vizează Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, Facultatea de Poliţie, Arma Poliţie de frontieră, specialitatea Ordine şi Siguranţă Publică – studii universitare de licenţă cu durata trei ani, curs de zi – unde sunt disponibile 60 locuri (55 de locuri pentru Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române şi cinci locuri pentru Direcţia Generală Paşapoarte), anunţă reprezentanţii ITPF Timişoara. Şi, de asemenea, vizează Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – studii postliceale – sunt disponibile 80 de locuri, (70 la IGPFR, cinci locuri pentru DGPşi alte cinci locuri pentru Inspectoratul General pentru Imigrări).

Candidaţi sunt căutaţi şi pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Nationale, care pregătesc personal pentru Poliţia de Frontieră Română, sesiunea 2015.

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” va scoate pebtru concursul de admitere 45 de locuri, Academia Tehnică Militară – 72 de locuri, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – două locuri, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 38 de locuri şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” –  trei locuri, la Secţiunea Motoare şi Maşini Navale.

Data încheierii înscrierilor, transmit reprezentanţii ITPF Timişoara, este 29 mai 2015. Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează în raport de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate a candidatului, în zilele de luni, miercuri şi joi, între orele 10 şi 14, la Serviciul Resurse Umane al ITPF Timişoara, de pe Calea Sever Bocu, nr. 49. Informaţii pot fi obţinute şi telefonic, la numărul 0256-445.405, interior 26060.

Pentru informarea detaliată cu privire la condiţiile de înscriere şi participare, cei interesaţi pot accesa site-ul Academiei de Poliţie Bucureşti, la adresa http://www.academiadepolitie.ro, şi site-ul Şcolii de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea, la adresa www.avramiancu.ro

Print Friendly, PDF & Email