Polirom şi Cartea Românească vin la Bookfest cu oferte speciale şi cărţi la 9.99 lei

Stand Polirom Foto edu-news.roEditurile Polirom şi Cartea Românească anunţă că vor fi prezente la Bookfest Timişoara cu peste 300 de titluri noi, cu reduceri de 20%, cu oferte speciale şi cărţi la 9.99 lei, spune Ana-Maria Tăbarcă, redactor de promovare la Editurile Polirom şi Cartea Românească. Adăugând că nu vor lipsi noutăţi din cele mai iubite colecții de pe piața de carte autohtonă: Historia, Biblioteca Polirom, Biblioteca Memoria, Top 10+, Hexagon etc.

Cele două edituri anunţă că au pregătit şi câteva evenimente care vor avea loc în spaţiul de lansări special amenajat din cadrul Salonului de Carte:

Vineri, 1 aprilie, orele 17-17.30 – lansarea cărţii lui Nicolae Strâmbeanu, Vineri seara într-o vale cu lupi (Polirom, 2016), invitaţi fiind  Cornel Ungureanu şi Adrian Dinu Rachieru.

Vineri seara într-o vale cu lupi este un roman despre transformarea şi încercarea de adaptare a unui om la o civilizaţie pe care nu o cunoaşte. Şi de aceea o luptă a sinelui cu propria credinţă.

Vineri, 1 aprilie, orele 17.30-18 – „Discuţie şi lectură”, un dialog între Simona Constantinovici şi scriitorul Daniel Vighi despre romanul Trilogia Corso (Cartea Românească, 2015)

Trilogia Corso este o incursiune în peste o jumătate de secol de istorie a Timisoarei, de la anii de început ai dictaturii comuniste până la dezlănţuirea tarantelei întemeierii capitalismului din deceniul nouă, prin invazia micilor întreprinzători italieni.

 

Citeşte şi:

A cincea ediţie a Bookfest la Timișoara se anunţă de cinci stele

Print Friendly, PDF & Email