Policlinica Neuromed îşi măreşte echipa de medici neurologi (P)

Neuromed vine cu o veste bună pentru pacienți. Începând din această lună echipei Policlinicii Neuromed i se alătură dr. Rodica Vesa Damaris, medic primar neurolog cu experiență.

 

Cu o vastă experiență în gestionarea unui spectru larg de tulburări neurologice, dr. Rodica Vesa Damaris este pregătită să ofere soluții personalizate și eficiente pentru nevoile individuale ale pacienților Neuromed. Aceasta, spun reprezentanţii policlinicii, este recunoscută pentru angajamentul său față de excelență și pentru serviciile medicale de înaltă calitate pe care le oferă.

Programările pentru consulturile de neurologie se pot face și cu decontarea serviciilor prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Neurologia se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos, care include creierul, coloana vertebrală, nervii și mușchii, iar neurologii sunt medici specializați, pregătiți să investigheze și să gestioneze o gamă largă de afecțiuni neurologice.

Printre afecțiunile comune tratate se numără migrenele și durerile de cap, epilepsia, scleroza multiplă, boala Parkinson, Alzheimer și alte afecțiuni neurodegenerative. În plus, neurologii pot trata și alte afecțiuni de genul neuropatiilor periferice, nevralgiilor, sclerozei laterale amiotrofice, tumorilor cerebrale, malformațiilor vasculare cerebrale și tulburărilor de somn.

Dr. Rodica Vesa Damaris

“Avem încredere că ne putem continua misiunea de a oferi tot ce este mai bun pentru pacienții noștri, așadar vă reamintim că Ambulatoriul de specialitate al Clinicii Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: Neurochirurgie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Endocrinologie, Reumatologie, Ortopedie și Traumatologie, Pediatrie și Hematologie. Se pot face ecografii cardiace, ecografiii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrie (DEXA), Holter ECG și Holter de tensiune”, transmit reprezentanţii Policlinicii Neuromed.

În cadrul Policlinicii Neuromed, care are sediul în Timişoara, pe b-dul 16 Decembrie 1989, nr. 43, programarea se poate face la numărul de telefon: 0256 292 637.

Policlinica este parte a Clinicii Neuromed, un Centru de Diagnostic Imagistic înființat în anul 1999, în Timișoara, de către doi neurochirurgi. Până în momentul de față s-au efectuat investigații de computer tomograf și RMN unui număr de peste 850.000 de pacienti.

 

 

Print Friendly, PDF & Email