Poartă roz şi poţi salva o viaţă!

Rochii licitatie Friendraising„Poartă roz şi salvează o viaţă!” ar putea fi motto-ul licitației caritabile „Friendraising”, ce va fi organizată la Timişoara, în 8 martie.

 

Persoanele care doresc să sprijine Campania Help25 într-un mod inedit o pot face participând la licitația caritabilă „Friendraising”, organizată în 8 martie, de la ora 18, la Iulius Mall Timişoara, în cadrul campaniei „Rochia roz”.

Organizatorii anunţă că toate obiectele ce vor fi expuse cu această ocazie sunt realizate în nuanțe de roz și au fost create şi donate de mai mulţi artişti, fiecare produs având o etichetă cu preţul recomandat. “Toate produsele vor fi postate pe Facebook în zilele premergătoare licitației, cei interesați putând să le achiziționeze duminică, în cadrul uneia din cele trei etape a licitației”, mai transmit organizatorii evenimentului.

Licitaţia – une eveniment organizat în parteneriat, de Iulius Mall Timişoara şi Asociaţia OncoHelp, beneficiind de sprijinul Asociaţiei Noi Re-Cream – va fi intercalată cu un concurs de Mister Timișoara, concurs inițiat de Iulius Mall Timișoara. Licitația este parte a campaniei sociale „Rochia Roz”, dedicată femeilor și inițiată de Iulius Mall Timișoara, în beneficiul Asociației OncoHelp.

Licitația va fi urmată, în data de 9 martie, de o tragere la sorți în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii celor opt vouchere de înfrumusețare, în valoare de 100 de lei fiecare, oferite participanților la concursul virtual „Poartă roz!”.

Print Friendly, PDF & Email