PNL Timiş: „Îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos”

Cosmin Tabără. Sursă foto: Facebook / Cosmin Tabără

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a avertizat în privinţa unei posibile retrageri a unor atribuții ale viceprimarului liberal Cosmin Tabără. În replică, PNL Timiş transmite că viceprimarul Cosmin Tabără „va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR”.

 

„Viceprimarul liberal Cosmin Tabără, unul dintre puținii cu funcție de conducere care chiar muncesc în Primăria Timișoara, va continua să voteze în Consiliul Local Timișoara în interesul comunității timișorene, nu la comanda USR. Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos”, transmite PNL Timiş, într-un comunicat de presă.

Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Cosmin Tabără, adaugă liberalii timişeni, „este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz. Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate.”

Potrivit PNL Timiş, viceprimarul Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal. Asta în timp ce, adaugă liberalii timişeni, „viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie.”

Reacţia PNL Timiş vine după ce primarul Dominic Fritz l-a avertizat pe Cosmin Tabără că, dacă nu va susţine proiectele administraţiei în Consiliul Local Timişoara, îi va retrage din atribuţii.

Print Friendly, PDF & Email