PNL Timiş îi cere lui Dominic Fritz să prezinte public, în cronologia lor, procesele pentru recuperarea patrimoniului Timişoarei

Dominic Fritz, în faţa imobilului de pe b-dul C.D. Loga nr. 52. Sursă foto: PMT

PNL Timiș solicită primarului Dominic Fritz să arate că respectă unul dintre principiile pe care și-a construit imaginea și campania electorală, acela al transparenței, și să prezinte public, în cronologia lor, procesele pentru recuperarea patrimoniului, cu indicarea datei inițierii lor și a sentințelor conexe, cu datele pronunțării lor, atât din perioada administrației liberale Robu, cât și din cea a administrației Fritz.

 

Solicitarea PNL Timiş vine după anunțarea de către primarul Timişoarei, Dominic Fritz, unui nou caz în care, spun liberalii, „administrația Fritz nu a avut niciun merit”: procesul pentru Ștrandul ZHH/fostul Termal: „La fel cum își arogă merite pentru proiectele administrației liberale, artificiile de imagine se aplică încă o dată în ceea ce privește dobândirea patrimoniului orașului. Este momentul ca timișorenii și întreaga țară să afle adevărul!”

PNL Timiş transmite că administrația Robu a dus, de fapt, luptele și pentru recuperarea imobilului de pe bulevardul C.D. Loga nr. 52 și pentru Ștrandul Termal, „ca și pentru absolut toate celelalte elemente de patrimoniu, obținând sentințele favorabile interesului public, numai că acestea au fost contestate de părțile adverse la Înalta Curte de Casație și Justiție, astfel ele neputând fi puse în practică.”

Decizia finală a venit abia acum, cu Fritz primar, dar meritul său este, ca de obicei… zero. În fapt, toate elementele de patrimoniu recuperate și cu care se laudă Fritz au la bază luptele duse de administrația liberală și timișorenii trebuie să știe asta!”, transmite PNL Timiş.

 

Citiţi şi: 

Print Friendly, PDF & Email