PNL Timiș: „Alianța USR – PSD funcționează bine la Timișoara”

PNL Timiș acuză USR și PSD că au ajuns să nu își mai ascundă relația de colaborare din Consiliul Local Timișoara.

 

Noul parteneriat din Consiliul Local Timișoara între PSD și USR este deja asumat, altfel, spun reprezentanții PNL Timiș, nu își pot explica de ce la plenul care trebuia să aibă loc vineri, 6 octombrie, de la ora 17, majoritatea reprezentanților acestor două formațiuni politice au lipsit: „Prezența la plen a unui singur consilier PSD nu modifică starea de fapt și alianța dintre cele două partide. A fost doar o încercare patetică de păstrare a aparențelor? Să fi fost o coincidență sau o înțelegere? Mai degrabă, credem că este vorba despre o bună înțelegere între ei, ambele partide nedorind să afle de ce transportul în comun din Timișoara nu funcționează cum trebuie, ce e cu pierderile financiare din ultimii ani și altele. În concluzie, Alianța USR – PSD funcționează bine la Timișoara, atât de bine încât sunt tolerate la unison datoriile imense ale societății. Parteneriatul USR – PSD demonstrează că nu dă doi bani pe nemulțumirile cetățenilor care ar vrea să folosească transportul în comun, dar nu li se oferă facilități pentru a face acest lucru”, acuză PNL Timiș, într-un comunicat de presă.

Liderul consilierilor locali PNL Timișoara, Adrian Lulciuc, afirmă că, astfel, s-a demonstrat încă o dată că aleșii USR ignoră votul cetățenilor de acum treiani, că nu îi interesează soarta societății de transport public din Timișoara, nu îi interesează care sunt timpii de așteptare în stații, minusurile din flota de transport, despre situația economică a companiei, „practic nu îi interesează de viitorul orașului”.

„Stimați călători, consilierii locali ai PNL Timișoara împreună cu colegii consilieri Roxana Iliescu și Andrei Meșter, au încercat să facă un pic de lumină asupra situației de la STPT, ex-RATT, însă această încercare s-a lovit de proaspăta fuziune politică locală USR-PSD, fuziune formată în jurul echipei primarului Dominic Fritz. Vom reveni cu alte solicitări la STPT și la Consiliul de Administrație al acestei societăți, dar și la cei doi coordonatori ai activității de transport în comun, primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, pentru a afla când va veni ziua în care nu se va mai sta în stații cu ochii la panourile defazate sau unde se duc banii pentru administrarea transportului public”, mai transmite PNL Timiș.

 

Print Friendly, PDF & Email