PNL Timiș a stabilit candidații pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș

Comitetului Director Județean al PNL Timiș a decis, cu unanimitate de voturi, validarea candidaturilor pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș. La Primăria Timișoara, din partea PNL Timiș, candidatul este Nicolae Robu, iar la CJ Timiș, candidatul este Alin Nica.

 

Președinți de organizații liberale din județ, primarii PNL, membrii ai Birourilor Permanente Județean și Local, consilierii județeni și consilierii locali liberali din Timișoara, precum și conducerile organizațiilor interne din filiala Timiș au mai stabilit că la alegerile locale din 9 iunie, PNL Timiș va merge pe liste proprii, „având toată încrederea că reprezentanții Partidului Național Liberal din fiecare localitate a județului au forța, responsabilitatea, capacitatea și susținerea comunităților în care candidează”.

Timișul, spune Alin Nica, președintele PNL Timiș, „înțelege mișcarea strategică a Biroului Permanent Național al PNL și a președintelui Nicolae Ciucă de stabilire a unei alianțe PNL și PSD la europarlamentare, dar la nivel local și județean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forțe politice românești și-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles și pentru a fi o forță în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiș, avem prima șansă și candidații câștigători atât pentru Primăria municipiului, cât și pentru Consiliul Județean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democrației de după ’89, vom avea administrație liberală și la Timișoara și pentru Timiș.”

În cadrul Comitetului Director Județean al PNL Timiș au fost date voturi de susținere pentru Alina Gorghiu, ministrul al Justiției, care candidează pentru un loc în Parlamentul European, și pentru Gheorghe Falcă, actual europarlamentar, care candidează pentru un nou mandat în PE.

 

Print Friendly, PDF & Email