PNL şi PMP Timiş, în alianţă pentru alegerile din 2024

La Timişoara au început discuţiile între liderii judeţeni ai PNL şi PMP. Scopul principal îl reprezintă formarea unei alianțe între cele două formaţiuni, la nivelul judeţului Timiş, pentru alegerile din 2024.

 

Am avut mai multe consultări cu colegii mei şi am decis împreună să formăm un pol de drepta autentic. Primele discuţii cu colegii noştri din PNL Timiş ne fac să fim optimişti şi sunt sigur că în cel mai scurt timp vom semna un document comun, care să parafeze această alianţă. Sunt convins ca membrii şi simpatizanţii noştri vor aprecia consecvenţa noastră”, spune preşedintele PMP Timiş, Fedor Maşniţa.

La rândul său, preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, spune că liberalii timişeni sunt foarte aproape de a semna o înţelegere cu PMP Timiş. „Mă bucur să constat că PNL devine un partid puternic care reuşeşte să coaguleze opţiunile de dreapta din România. Colegilor de la PMP nu pot decât să le spun bun venit acasă şi să îi asigur că PNL este locul în care îşi vor regăsi speranţele şi unde se poate construi un viitor stabil şi eficient în folosul cetăţenilor. Este evident că singurul pol de dreapta din România este Partidul Naţional Liberal”, mai spune Alin Nica.

 

Print Friendly, PDF & Email