PNL și Alianța USR-PLUS Timiș, în negocieri pentru un program comun de guvernare locală

Reprezentanții PNL și ai Alianței USR-PLUS Timiș au avut o primă întâlnire  – bună, spun și unii, și alții – pentru deschiderea negocierilor cu obiectivul de a coagula majorități stabile și puternice pentru Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local Timișoara și a stabili o bună cooperare în localitățile din județ.

 

Discuțiile dintre reprezentanții PNL și cei a Alianței USR-PLUS Timiș s-au purtat în jurul unor principii și proiectelor mari pentru Timișoara și județ. Și unii, și alții consideră că există premisele unui parteneriat pentru Timișoara și Timiș, pentru următorii patru ani, care să aibă în centru voința cetățenilor.

Am avut, astăzi, o primă întâlnire, bună, pentru deschiderea negocierilor cu obiectivul de a coagula majorități stabile și puternice pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș și a stabili o bună cooperare în localitățile din județ. Discuțiile s-au purtat în jurul unor principii și proiectelor mari pentru Timișoara și județ”, transmit, într-o declarație comună, reprezentanții PNL și cei ai Alianței USR-PLUS Timiș.

Aceștia transmit că au hotărât că, începând de luni, să se întâlnească întâlni în echipe de lucru mai mici, pe diferite domenii de interes pentru administrația locală, pentru ca săptămâna viitoare să aibă o nouă negociere politică pentru un program comun de guvernare locală. „Considerăm că există premisele unui parteneriat pentru Timișoara și Timiș, pentru următorii patru ani, care să aibă în centru voința cetățenilor exprimată în 27 septembrie pentru reguli noi în administrație și politică: transparență, meritocrație, competență, colaborare pentru proiectele mari ale orașului și județului”, mai transmit PNL și USR-PLUS Timiș.

 

Print Friendly, PDF & Email