PMP Timiş şi-a reales conducerea

Roxana-IliescuAvocatul Roxana Iliescu a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al filialei Timiş a Partidului Mişcarea Populară, anunţă, într-un comunicat remis redacţiei, PMP Timiş. În aceeaşi zi, a fost ales şi noul preşedinte al PMP Timişoara, în persoana lui Marian Ciucur, de profesie economist.

La eveniment au participat, din partea Consiliului Executiv Național al PMP, Dorel Onaca, secretarul general al partidului, deputatul Adrian Gurzău, vicepreședinte al partidului, care este şi coordonator al Zonei Nord-Vest, şi Sorin Borza, secretar executiv al PMP.

Unii spun că politica-i urată. Cu toate astea, mă uit în jurul meu şi văd oameni frumoşi. Am auzit de la alţii că politica-i murdară. Mă uit la dumneavoastră şi văd oameni curaţi, oameni care nu au nimic de-a face cu jocurile meschine şi cu interesele obscure ale celor care sunt învechiti în politică. Am auzit atâtea rele despre politică şi politicieni şi, totuşi, iată-vă, mândri, frumoşi, curaţi, dornici să schimbaţi în bine lumea din jurul dumneavoastră”, le-a spus Roxana Iliescu delegaţilor PMP.

Preşedintele PMP Timiş i-a îndemnat să meargă în comunitaţile din care au venit, să-I caute pe cei mai buni şi să le spună că nu ei vor fi în slujba partidului, ci partidul, în slujba lor. “Mergeţi în comunităţile din care veniţi şi spuneţi-le oamenilor să nu aibă teamă de schimbare, să aibă teamă doar de încremenirea în care se află astăzi. Toţi cei care ne-au tratat cu dispreţ, care nu s-au dovedit buni gospodari, care şi-au urmărit doar interesele personale şi cărora puţin le-a păsat  de nevoile noastre, trebuie să plece. Iar în locul lor trebuie creditaţi oameni capabili, oameni muncitori , oameni care să pună interesul comunităţii din care fac parte mai presus de orice”, a mai spus Roxana Iliescu.

Print Friendly, PDF & Email